Eski İtalyan futbolcu Roberto Pruzzo, Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı golcü Victor Osimhen hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Pruzzo, Osimhen’in önümüzdeki sezon Juventus forması giyeceğini öne sürdü.

Pruzzo Parla Sulla Roma

OSIMHEN'İN YENİ ADRESİNİ AÇIKLADI

Radio Radio'ya konuşan Pruzzo, "Juve'nin bir sonraki forvetinin Osimhen olacağını biliyorum. Ona yakın bir kaynak bana bunu Floransa'da söyledi.

Gelecek yıl Torino'ya geleceğinden eminler" ifadelerini kullandı.

BONSERVİSİ 75 MİLYON EURO

Bonservisi Napoli’de bulunan yıldız golcünün serbest kalma bedeli 75 milyon euro olarak belirlenmişti.

Dev derbinin hakemi Slavko Vincic Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik maça atandı! Dev derbinin hakemi Slavko Vincic Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik maça atandı!

Ancak Kenan Yıldız’ın da formasını giydiği Juventus’un, bu transferi gerçekleştirebilmesi için kadrosundan oyuncu satması gerektiği belirtiliyor.