Spor

Galatasaray, yıldız ismi Yunus Akgün'le anlaşma sağlayamadı

İç transferde sezon bitmeden yıldızlarıyla masaya oturan Galatasaray, yıldız oyuncusu Yunus Akgün'le anlaşma sağlayamadı.

Abone Ol

İç transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a yıldız oyuncusu Yunus Akgün'den kötü haber geldi.

Muhabir Yağız Sabuncuoğlu Sarı Kırmızılı yönetimle görüşme yapan Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün son durumunu açıkladı.

Sabuncuoğlu, "Barış Alper Yılmaz'a kesin olarak zam yapılacak" diyerek şu ifadeleri kullandı:

Ancak şöyle bir durum var. Dursun Özbek, oyuncuya teklif yapılmadığını söyledi. Bu durum hem Barış Alper hem de menajerini rahatsız etti. Bizzat transfer döneminde Futbol Direktörlüğü görevi olan Cenk Ergün'e mailler gitti. Bunları çıkıp ispat ederim, hıç sıkıntı yok. Hal böyle olunca yönetim tarafı eksiye düştü. Nottingham Forrest ve Stuttgart'ın bizzat resmi teklifi oldu.

"YUNUS AKGÜN VE MENAJERİ ANLAŞAMADI"

Yunus Akgün'ün durumunun ise daha karışık olduğuna dikkat çeken Sabuncuoğlu, "Yunus Akgün ve menajeri, Galatasaray'ın kendisine önerdikleri 40 milyon TL'yi kabul etmediler. O skaladaki oyuncuların ne kadar kazandıklarını biliyoruz. Yönetim bence teklifini güncelleyecektir. Yunus'un çıkış yaptığını ve performansının yükselişte olduğunu görüyoruz" sözleriyle yıldız futbolcunun Galatasaray yönetimiyle anlaşmaya varamadığını ifade etti.