Spor

Flaş iddia: Galatasaray'da Okan Buruk'un yerine Fatih Terim gelmek istiyor

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da, Fatih Terim'in Okan Buruk'un yerine gelmek için mücadele verdiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Abone Ol

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in tekrar göreve gelmek için mücadele ettiği ileri sürüldü.

İddianın sahibi Telegol'de yorum yapan gazeteci Serhat Ulueren. Ulueren, Icardi ile ilgili de konuştu.

"ICARDI'NİN ÇİFTLİĞİ HALİNE GELMİŞ"

Okan Buruk'un Icardi'yi oyundan alırken korktuğunu ileri süren Ulueren, "Icardi çıkarken yüzüne bakmıyor. Çünkü korkuyor. Icardi Alanyaspor maçı sonrası sevince katılmadı. Zaten bu kulüp, Icardi'nin kulübü gibi olmuş. Adam, istediği yere gidiyor. Adamın çiftliği haline gelmiş. Kimse de bir şey diyemiyor" dedi.

"GALATASARAY DERBİDE YENİLSEYDİ..."

Ulueren, Dursun Özbek'le Fatih Terim'in 3 hafta önce yemek yediklerini de belirterek, "Bu net bir bilgi. Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilmiş olsaydı Galatasaray'ın bugün hocası muhtemelen Fatih Terim olacaktı" iddiasında bulundu.

"FATİH TERİM GERİ GELMEK İÇİN MÜCADELE EDİYOR"

Fatih Terim, hala Galatasaray'a gelmek için müthiş bir mücadele ortaya koyduğunu iddia eden Ulueren, "Galatasaray'ın içindekiler de 'Sen önce Seçil Erzan davasından beraat kararı çıkar, bir aklan, ondan sonra Galatasaray'a gelmek için mücadeleni yap' diyor. Fatih Terim'in Okan Buruk'un yerine gelmesi için ayak oyunları yapmasına ihtiyacı var mı?" ifadelerini kullandı.