Fenerbahçe, orta saha hattını güçlendirmek amacıyla Cristian Medina'yı kadrosuna katmak istiyor. Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe bu transfer için görüşmelere başlamış durumda.

Ancak, "Medina'nın takımı Boca Juniors, Sarı Lacivertliler tarafından gelen teklifte bazı noktalara takıldı ve müzakereler devam ediyor." Transferin henüz kesinleşmemesi ve İtalyan ekibi AC Milan'ın devreye girmesi, Fenerbahçe için işleri zorlaştırdı.

Fenerbahçe'den flaş Serhat Akın açıklaması! Sosyal medyadan paylaştı Fenerbahçe'den flaş Serhat Akın açıklaması! Sosyal medyadan paylaştı

Fenerbahçe, Boca Juniors'a 10 milyon dolar artı 5 milyon dolar bonus teklif etti. Ancak, "Bazı bürokratik engellerin çıktığı Arjantin basınına yansıdı."

MİLAN DA DEVREDE

İtalyan ekibi AC Milan da Cristian Medina'yla ilgileniyor. "Önümüzdeki günlerde Milan yetkililerinin de transfer sürecine dahil olacağı ifade edildi."

El Mundo Boca'ya göre, Cristian Medina'nın Ocak ayında Avrupa'ya transfer olması bekleniyor. Boca Juniors, oyuncu için 20 milyon dolara yakın bir teklif bekliyor. Ayrıca, Fiorentina da oyuncuyla ilgilendi fakat müzakereler sonuç vermedi.