Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun 30 milyon Euro’ya Brighton’a satılmasının ardından sol bek Jayden Oosterwolde’ye olan ilgilerin artış gösterdiğini duyurdu.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun, 1199 dakikayla kaleci Livakovic'ten sonra en fazla süre verdiği 23 yaşındaki sol bek için Fenerbahçe’ye teklif yapıldı. Sabah’ın haberine göre, Parma’dan 6 milyon Euro’ya transfer edilen Hollandalı oyuncu için sarı-lacivertli ekibe 12 milyon Euro'luk bir teklif iletildi.

Altay Bayındır'dan Fenerbahçe itirafı Altay Bayındır'dan Fenerbahçe itirafı

TEKLİF REDDEDİLDİ

Ancak, yönetim geleceği parlak olan genç sol beki bu rakama bırakmayacaklarını belirterek, teklifi hemen geri çevirdi. Yönetim, 'Jayden'ı almak istiyorsanız, iki katını vermelisiniz' mesajını iletti. Fenerbahçe, Oosterwolde için 20 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif beklemekte.

WEST HAM İLGİSİ

İngiliz basını, Jayden Oosterwolde'yi West Ham’ın kadrosuna katmak istediğini ve devre arasında Fenerbahçe’ye resmi teklif sunacağını bildirdi. Bu sezon boyunca oynanan 13 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan Oosterwolde, bu müsabakaların tamamında 90 dakika süre aldı.