Gündem

Fenerbahçe maçı sonrası savcıyı darp etmişti: Saldırganın geçmişi ortaya çıktı

Fenerbahçe maçı sonrası otoparkta çıkan tartışmada, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e gerçekleşen saldırı sonrası olay sonrası başlatılan soruşturmada iki şüpheli tutuklandı.

Abone Ol

İstanbul'da, 30 Ağustos'ta oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor karşılaşmasından sonra Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, aracına gitmek için otoparkta beklerken saldırıya uğradı. Otoparktan çıkmaya çalıştığı sırada sistem güncellemesi nedeniyle bekleyen İşçimen, Erol Gök isimli bir şahsın küfürlü tacizine maruz kaldı. Ardından aracından inen Gök, savcıyı darp etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde iki şüpheli tutuklandı.

SALDIRGANIN GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, saldırgan Erol Gök'ün daha önce bıçaklı yaralama olayına karıştığı ve yargılandığı öğrenildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, 2010 yılında bir tekel bayi işleten Gök, S.A. isimli kişiden 3 bin 500 TL değerinde sigara almış fakat parasını ödememişti. Parasını almak için işyerine gelen S.A.'ya küfrederek, tezgâhtan aldığı bıçakla saldırmıştı.

MAHKEMEDEN CEZA ALDI

Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi, Erol Gök'ü "kasten yaralama" suçundan önce 6 ay hapis cezasına çarptırdı, ancak iyi hal indirimiyle bu ceza 5 aya düşürüldü.

Kaynak: Hürriyet