Trendyol Süper Lig'de yeni sezona galibiyetle başlayan sarı lacivertli takımda yeni transferler Fred ve Cengiz Ünder karşılaşma öncesi tribünleri selamlayarak gövde gösterisinde bulundu.
Sarı lacivertli ekip puzzle'ın son parçası olarak gördüğü file bekçisi transferinde ise artık mutlu sona çok yakın. Hırvat eldiven Dominik Livakovic ile anlaşmasına rağmen kulübü Dinamo Zagreb'in bonservis inadını kırmaya uğraşıyordu.
28 yaşındaki kaleci için Dinamo Zagreb’le 9 milyon euroya el sıkışan Fenerbahçe, Hırvat ekibinin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçını bekliyor. Livakovic’in, Zagreb’in AEK ile oynayacağı rövanş maçının ardından İstanbul’a geleceği öne sürüldü.
4 YILLIK İMZA
Hırvat kaleci en geç cuma gününe kadar resmi Fenerbahçe ile resmi imzayı atacak. 28 yaşındaki tecrübeli kaleciyle 4+1 yıllık sözleşme yapılacak.