Spor

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skorunu tahmin etti

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin skorunu tahmin etti.

Abone Ol

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Ahmet Çakar, Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine dair konuştu.

DURSUN ÖZBEK'E SERT SÖZLER: SÖZDE GALATASARAY BAŞKANI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili sert açıklamalar yapan Çakar, ''Dursun Özbek denen sözde Galatasaray Başkanı Galatasaray'ı 3 ayda nasıl kriminal olayların içerisine soktun? Türkiye'de yasak olan binlerce insanın hayatını bitiren yasadışı bahis reklamını yapıp Galatasaray'a haram para kazandırıyorsunuz. Galatasaray'ın büyüklüğüne bir şey demiyorum. Şahısları hedef alıyorum'' dedi.

''GALATASARAY'I AYAĞA DÜŞÜRMEK DEMEK''

Galatasaray'ın askıya aldığı açıklanan meritking.news sponsorluğuna dair ise, ''Böyle bir sponsorluk anlaşması yapmaya Galatasaray'ı ayağa düşürmek denir. Galatasaray'ı ne hale soktuğunuzun farkında mısınız, biz gerizekalı mıyız? 2 aylık bir haber sitesi. 1 tane çalışanı var. 14 milyon Euro nasıl veriyor?'' ifadelerini kullandı.

''BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ''

Dursun Özbek ve Niyazi Yelkencioğlu'na yüklenen Çakar, ''Dursun Özbek ve Niyazi Yelkencioğlu bu daha iyi günleriniz. Soruyorum size? Kara borsa bilet olayından kazanılan paraları illegal yollarla kulübe sokmayı mı çalıştınız?'' sözlerini sarf etti.

"GALATASARAY İLK GOLÜ ATAR MAÇ BERABERE BİTER"

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ilk golünün Galatasaray'dan geleceğini vurgulayan Çakar, ''Bence derbinin ilk golünü Galatasaray atar ama müsabaka da berabere biter.'' diyerek derbinin berabere biteceğini tahmin etti.

"MAÇIN HAKEMİ ATİLLA KARAOĞLAN OLUR"

Ahmet Çakar, derbinin hakeminin Atilla Karaoğlan olacağını öne sürerek, ''Fenerbahçe-Galatasaray derbisini çok büyük ihtimalle FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.'' dedi.