Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Galatasaray'ın Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmesinin ardından dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Bulut, Japonya'daki bir arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesini aktararak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik olduğu düşünülen ifadeler kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Galatasaray'ın kritik zaferinin ardından Twitter üzerinden bir mesaj paylaşan Yiğit Bulut, "Bu akşam Japonya'dan bir arkadaşım aradı. Bana şu cümleyi söyledi ve telefonu kapattı: 'Dede parasıyla, baba parasıyla olmaz. Kendinde bir değer yoksa boşuna çırpınma.' Haklı gibi geldi!" şeklinde bir yorumda bulundu.

ALİ KOÇ'A YÖNELİK ELEŞTİRİLER

Paylaşımında Yalçın Küçük’e de atıfta bulunan Bulut, "Belki de Yalçın Küçük haklı! Zaman gösterecek!" ifadesini ekledi. Bu sözler, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik bir eleştiri olarak değerlendirildi. Bulut'un "dede parası, baba parası" ifadesi, Ali Koç'un aile mirasına yapılan bir gönderme olarak yorumlandı.

CHP'li Toprak: Erdoğan, HÜDA PAR’a Anayasa’nın 4. Maddesiyle sorunları olmadığını söylemekle yetiniyor CHP'li Toprak: Erdoğan, HÜDA PAR’a Anayasa’nın 4. Maddesiyle sorunları olmadığını söylemekle yetiniyor

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesinin ardından yapılan bu paylaşım, Fenerbahçe çevrelerinde tartışmalara yol açtı.