Elon Musk'ın duyurduğu ve merakla beklenen Tesla robotaksi etkinliği resmin ertelendi. Daha önce 8 Ağustos'ta karşımıza çıkması planlanan projenin tasarım değişikliği ve bazı sebeplerle ertelendi. Tanıtım etkinliğinde robotaksi hakkında bazı ayrıntılar verilecekti. Elon Musk, yeni yaptığı bir X paylaşımı ile etkinliğin ertelendiğini duyurdu ancak tarih vermedi.

ETKİNLİĞİN ERTELENDİĞİNİ DUYURDU

Robotaksi etkinliğinin erteleneceği bir süredir dolanan bilgiler arasında yer alıyordu. Musk, yaptığı paylaşımda, ''Ön tarafta önemli bir tasarım değişikliği yapıldı ve elde ettiğimiz ek süre bize araç için birkaç şey daha gösterme imkanı sunacak'' dedi.

Emmy Ödülleri'ne Japon dizisi 'Shogun' damga vurdu! Dört ödül birden Emmy Ödülleri'ne Japon dizisi 'Shogun' damga vurdu! Dört ödül birden

Robotaksinin daha önce ortaya çıkan ancak resmi olmayan ayrıntıları da dikkat çekiciydi. Alandaki en gelişmiş seçeneklerden biri olacağı söylenen aracın uygulama üzerinden çağırılması, rotanın uygulama üzerinden takip edilebileceği ve aracın içinde yer alacak klimanın dahi uygulama üzerinden kontrol edilebileceği aktarılmıştı.