Gündem

DEM Parti'den Bahçeli ve Erdoğan planı! Tek tek randevu isteyecekler

DEM Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dahil olmak üzere tüm genel başkanlardan randevu isteyebilir.

Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terörist elebaşı Öcalan için TBMM'de konuşabilir açıklamasının ardından DEM Parti, strateji belirlemeye başladı. Gazeteduvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre; DEM Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dahil olmak üzere tüm genel başkanlardan randevu isteyebilir. Partide bu öneri henüz karara bağlanmadı.

DEM Partili yöneticiler konu ile ilgili şöyle konuştu:

“Tüm açıklama ve tartışmaların olumlu bir sürece evrilmesi, süreci sabote edecek yaklaşımlardan uzak durulması için üst düzeyde diyaloglar önemli. Sadece üst düzeyde de değil siyasette her düzeyde diyalog kanalının açılması sürece katkı sunacaktır”

29 EKİM'E GENİŞ KATILIM SAĞLANACAK

DEM Parti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle TBMM'de düzenlenecek yemeğe bu sene geniş katılım göstereceği mğrenildi. DEM Parti'den yemeğe Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis İdare Amiri Salihe Aydeniz, Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli katılacak.

(Gazete Duvar)