CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in akrabalarını belediyede işe başlattığı ortaya çıkmıştı. Özer önce işe alımları inkar etmiş ardından da kayınbiraderini müdür alarak işe başlattığını itiraf etmişti.

CHP LİDERİ ÖZEL MÜDAHALE ETMİŞTİ

Özer'in pizibil (Prezentabl) sözleri gündem olmuştu. Esenyurt Belediyesi'ndeki akraba atamaları ve işe alımlar sonrasında CHP Genel Merkezi harekete geçmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde, "O atama geri alındı, atama resmileşmedi. Böyle bir atama yapılmamış kabul ediyoruz." demişti. Ancak Ahmet Özer'in bu atamayı geri almadığı ortaya çıktı. 

DİĞER AKRABALARINI DA BELEDİYEYE DOLDURDU

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Özer bununla da kalmadı. Akrabaş, eş, dost, çoluk çocuk birçok ismi belediyede işe başlattı, makam verdi.

İşte isim isim Özer'in belediyede çalışan yakınları ve görevleri:

Pizibil kayınbiraderi Metin Günsan: Mali İşler Koordinatörü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e rağmen çalışmaya devam ediyor.

Oğlu Serhan Özer: İnşaat mühendisi (oğlu) Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Danışmanı (belediye müdürlüklerinin birçoğunun watsapp guruplarında var)

Kızı Av. Seraf Özer: Medya ve İletişimden Sorumlu tüm sosyal medya watsapp guruplarından talimat veriyor. Belediyede ikinci başkan gibi davranıyor.

Kardeşi Azad Özer: Yakın koruması ve koruma sorumlusu

Kız kardeşinin oğlu Muhammet Özçoban: Özel kalem sorumlusu

Dayısının oğlu Botan Fırat Yılmaz: Özel kalemde çalışıyor

Dayısının oğlu Muhammet Yılmaz: İşyeri Ruhsat Müdürlüğü'nde çalışıyor

Kız kardeşinin oğlu Savaş Çağlar: İmardan sorumlu danışman. Özel kalemden memur yapılarak Teknik İşlerin ve İmar Müdürlüğü'nün başına getirilmesi kararı alındı.

Gazetecilere yeşil pasaport verilecek mi? Canlı yayında açıkladı Gazetecilere yeşil pasaport verilecek mi? Canlı yayında açıkladı

Yakın köylüsü ve özel avukatı Şevket Tuci: Belediyenin personel şirketi olan ESPAŞ'ın Genel Müdürü yapılacağı iddialar arasında yer alıyor.

POLEMİK HABER / ÖZEL