Spor

Cenk Ergün'ün istifası sonrası yerine gelecek isim belli oldu

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün istifasıyla yaşanan depreminin perde arkası ortaya çıktı. Ergün'ün yerine George Gardi görev alacak.

Abone Ol

Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün istifası Sarı Kırmızılı camiada şok etkisi yarattı.

Ergün'ün ayrılığı sonrası Galatasaray yönetiminin yıldız futbolcuların transferinde büyük rol oynayan George Gardi ile yola devam etmek istediği vurgulandı.

BÜYÜK YILDIZLARI TAKIMA GETİRDİ

Icardi, Mertens, Davinson Sanchez ve Victor Osimhen gibi isimlerin transferindeki kilit isim George Gardi'ye Dursun Özbek yönetiminin yeni futbol direktörü olması için teklif yaptığı belirtildi.

Galatasaray yönetiminde bazı isimlerin, transfer dönemindeki eleştiriler üzerine zaman zaman Cenk Ergün'ü işaret etmesinin de, Ergün'ün istifasında önemli rol oynadığı ifade edildi.

CENK ERGÜN İSTİFASINDA İŞARET ETMİŞTİ

Cenk Ergün, istifasında yakın zamanda daha detaylı açıklama yapacağını belirtirken Özbek yönetimini eleştireceğinin sinyallerini verdi.

Ergün istifa mesajında "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirterek, kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.