Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı 'Leyla' dizisinin başrolü Cemre Baysel'i sette iki kişin gizlice izledi ve fotoğraflarını çekti.

Fatih Terim’den romantik doğum günü mesajı Fatih Terim’den romantik doğum günü mesajı

Set görevlilerinin müdahalesine rağmen tacizcilerin takibi son bulmayıp, dikkat çekmek için Baysel'in adına 50 adet de yemek siparişi verdi.

ANNESİNİ DE TEHDİT ETTİLER!

Ekol TV'nin haberine göre, genç oyuncunun annesi Fatoş Baysel'e ulaşan şüpheliler, telefon üzerinden de tehditler savurdu.

Bu gelişme üzerine Cemre Baysel, hem kendisi hem de ailesinin güvenliği için emniyete başvurdu. Suç duyurusunun ardından şüphelilerden biri gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

Yaşananların ardından dizinin setinde güvenlik önlemleri artırıldı. Prodüksiyon ekibi, oyuncuların ve çalışanların mahremiyetini korumak için özel önlemler aldıklarını açıkladı.