Cem Uzan'ın 19 Haziran günü Galatasaray Kulubüne 72 milyonluk Euro'luk sponsorluk ve Mauro Icardi bonservisi için teklif göndereceği öğrenildi.
Sözcü'de yer alan habere göre, Paris'te Galatasaray eski yöneticilerinden, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ile bir araya gelen ve Mauro Icardi transferiyle ilgili görüşen Cem Uzan'ın istediği sponsorluklar şöyle:
1- Ali Sami Yen Stadı'nın 5 yıllık isim sponsorluğu
2- 5 yıllık Galatasaray forma reklamının sponsorluğu
3- Mauro Icardi'nin PSG'den 40 milyon Euro’luk bonservisinin alınıp Galatasaray'a 4+1 yıllık hediye edilmesi
Paris'te finans ekipleriyle 5.5 saat sponsorluk teklifi toplantısı yapan Uzan kardeşlerin, Icardi için de planlar yaptığı iddia ediliyor.
Ali Sami Yen stadının isim sponsorluğu Erden Timur'un sahibi olduğu Nef gayrimenkul firmasında, forma sponsorluğu ise Sixt Rentacar firmasında.