Beyoğlu Belediyesi meclis toplantısında AKP’li Meclis Üyesi Emre Bozkuş, belediyenin iş birliği yaptığı Kadın Zamanı Derneği’ni hedef aldı. Bozkuş, derneğin "LGBT propagandası yaptığını" ve "terör örgütleriyle iltisaklı kişilerle faaliyet yürüttüğünü" öne sürdü.
Bu sözlere sert tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Kreşlerde bir tane LGBT bayrağı gösterir misin? Senin psikolojin bozulmuş. Bu ucuz siyaseti bırak. Genç adamsın, yarın utanacaksın. Tetikçilik yapma, siyaset yap" dedi.
Tartışmanın büyümesi üzerine Güney, Bozkuş’un geçmişine yönelik eleştirilerde bulunarak, "Önce para yatırıyorsun, sonra çürük raporu alıyorsun. Askerlik yapmamak için bütün tuşlara basıyorsun. Sonra şerefli şekilde askerlik yapmış insanları yaftalıyorsun" ifadelerini kullandı.
Gerginlik sürerken meclisteki tartışmaların alevlenmesi üzerine AKP'li üyeler oturumu terk etti.
halktv.com