Narin Güran ile ilgili yeni bulgular! Amcanın aracındaki koltuklar söküldü Narin Güran ile ilgili yeni bulgular! Amcanın aracındaki koltuklar söküldü

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın, yakın arkadaşı ve hemşehrisi Metin Ağırman’ın eski eşi Yeşim Yankılıç’la evlenmesine, CHP içinden tepkiler dinmiyor.

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Sarıyer Korupark’ta davulla zurnayla ilan ettikleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kıydırdıkları nikah, parti içinde eleştiri ve tepkilere neden olurken, CHP istanbul 26. Dönem Milletvekili Adayı ve Çekmeköy İlçe Yönetimi Üyesi Süleyman Bayraktutan, konuyla ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Kapak 234102

Skandal nikah törenine tepki gösteren Bayraktutan, şu ifadeleri kullandı:

Allah hepinizi bildiği gibi etsin!

100 yıllık bir parti nasıl bu kadar hayasız oldu.

Görevde olan bir belediye başkanı ile il kadın kolları başkanı ikisi de evliyken yasak aşk yaşadılar.

Bu hadise ayyuka çıktığında iktidar olmaya çalışan, ana muhalefet partisi toplumu ve kamuoyunu inciten, güvenini sarsan bu olaya karşı sessiz kaldı.

"BİZ PARTİYE, EŞİMİZİ, KIZIMIZI, BACIMIZI NASIL GÖNDERELİM?"

Sokakta 'biz bu partiye, eşimizi, kızımızı, bacımızı nasıl gönderelim?' sorusuna cevap aranırken o da ne parti tüm uzuvlarıyla bu işin düğününe katılıp göbek attı, eğlendi, Nazire yaptı…

Arkadaş siz rahatsız mısınız?

Özgür Özel sana soruyorum; Yasak aşka onay veren Genel Başkan olur mu?

Ekrem İmamoğlu sana soruyorum; Yasak aşka nikah kıyan İBB Başkanı olur mu?

Seçim kazanmak için ‘biz AKP kadar mütedeyyin, dini hassasiyet taşıyan, İslam’a saygılı ve bağlıyız’ diyen, yeri gelince zikirmatik, yeri gelince seccade dağıtan belediye başkanlarına bu nikaha şahit olmak yakışır mı?

Bu partinin İl Başkanına, Milletvekillerine, Parti Meclisi Üyelerine bu nikaha gitmek yakışır mı?

Yok mu aklı başında bir adam çocuklar hoş olmayan bir süreç ve sansasyon yaşadınız. İlişkinizin arkasında durarak bugüne kadar geldiniz. Bugün bu işi bir krize daha mahal vermeden, örgütün vicdanını incitmeden aşalım.

Sizler basına kapalı aile arasında mütevazı bir kutlama ile evleniniz, biz de ilk mürüvvetinizde gelip sevincinize ortak olalım diyemedi mi?

Yasak aşk ile aldatan parti yönetici ve temsilcilerine çanak tutan mutluluk pozu veren bu hadsizler, aldanan tarafların acısına, duygusuna, itibarına, onuruna kanayan toplumsal yaraya neden saygı duymadı?

Gerçekten Allah iyiliğiniz dışında herkesin versin…

Süleyman Bayraktutan…