Genel

Arka Sokaklar'daki Narin sahnesi izleyicileri ikiye böldü

Arka Sokaklar dizisi, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetini konu aldı. Dizi, Narin’in kaybolma süreci ve cinayete dair tartışmalı sahnelerle izleyicileri ikiye böldü.

Abone Ol

Arka Sokaklar dizisi, Diyarbakır’da kayıp olarak aranmaya başlanmasının 19’uncu gününde dere yatağında cansız halde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice öldürülmesi olayını konu aldı. Bu bölüm, seyircileri ikiye böldü.

Yıllardır ekranlarda olan ve birçok toplumsal olaya senaryosunda yer veren Arka Sokaklar, Narin cinayetini ele aldı. Narin'in isminin yerine Yasin kullanılan dizide, cinayet soruşturması kapsamında tutuklanan amca Salim, Servet ismiyle aktarıldı.

Dizinin Narin’in kaybolma süreci ve aile üyelerinin ifadelerini detaylı bir şekilde işlediği sahnelerde, 6 kurtarma aracı ve 30 kişilik JAK timi de yer aldı. Narin cinayetine dair sahneler sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Bazı seyirciler cinayetin gündemde tutulmasını olumlu bulurken, diğerleri Narin’in reyting malzemesi haline getirildiği gerekçesiyle tepki gösterdi.