UEFA Uluslar Ligi'nde Macaristan'ı mağlup ederek A Ligi'ne yükselen A Milli Takım, büyük bir başarıya imza attı.

Bu tarihi gecenin en dikkat çekici isimlerinden biri ise genç yıldız Arda Güler oldu. Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz, attığı etkileyici golle sahada fark yaratırken, maç sırasında rakibi Dominik Szoboszlai ile yaşadığı gerilim de dikkatlerden kaçmadı.

ARDA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Arda Güler, maçın ardından yaptığı açıklamada, "İlk dakikalarda bizi sert müdahalelerle sindirmeye çalıştılar. Ancak Türk Milli Takımı oyuncuları böyle şeylerden korkmaz!" ifadelerini kullanarak sahadaki kararlılığını ortaya koydu.

ARDA GÜLER İSYAN ÇIKARDI

Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan genç yıldızın, Macaristan maçındaki performansı İspanyol taraftarların tepkisini Carlo Ancelotti'ye yöneltti.

Sosyal medya üzerinden "Arda'ya neden şans vermiyorsun?" mesajlarıyla Ancelotti'yi topa tutan taraftarlar, genç oyuncunun sahada daha fazla süre alması gerektiğini savundu ve adeta isyan başlattı.

Real Madrid taraftarları tarafından Ancelotti'ye tepki yağıyor.

TFF'den Halil Umut Meler açıklaması! TFF'den Halil Umut Meler açıklaması!

İspanyol spor gazetesi Marca, Arda Güler'in performansını "Türkiye'nin lideri" ifadesiyle övdü. Arda’nın hem saha içindeki oyun zekası hem de takım arkadaşlarına liderlik etme yetenekleri vurgulanırken, milli ara sonrasında Real Madrid’de daha fazla forma şansı bulacağı beklentisi dile getirildi.