AKP, Türkiye Buluşmaları’nda sona yaklaştı. Söz konusu program kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen AKP, sıkıntıları sahada tespit etti. Süreç boyunca bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ile il ve ilçe başkanları dahil olmak üzere AKP tam kadro sahadaydı.

Turkiye Bulusmalari

Parti yönetimi, şehirlerde yerel ve ulusal bazda basın toplantıları düzenledi ve diğer siyasi partilerden AKP’ye katılan yerel siyasilere rozetlerini taktı. Önceki dönemlerden de siyasetçilerle bir araya gelinirken birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verildi.

Diyarbakır’da narko-terör operasyonunda çıkan çatışmada bir kişi öldü Diyarbakır’da narko-terör operasyonunda çıkan çatışmada bir kişi öldü

AKP, kongre sürecine giderken küskünlüğe ve kırgınlığa yer bırakmamak amacıyla her kapıyı çalarken şehrin önemli STK ve kanaat önderleri ile de bir araya gelerek; esnaf, fabrika ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyor. Parti teşkilatı, kadın ve gençlik kollarıyla da çeşitli programlar gerçekleştiriyor ve dezavantajlı kesimler ile şehit ve gazi ailelerini de ziyaret ediyor.

SIRA ERDOĞAN'A SUNULACAK RAPORDA

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın aktardığına göre, söz konusu ziyaretlerde, vatandaşların sorunlarını yerinde belirleyen AKP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yenilginin nedenlerine ilişkin fikir sahibi oluyor. Programın ardından hazırlanacak raporların Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağı ve AKP’nin 2028’e giden yeni rotasının belirleneceği kaydedildi.