Brent petrol ve döviz kuru, akaryakıt fiyatlarına damgasını vurmaya devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki benzin ve motorin fiyatları, 19 Ağustos sabahı itibarıyla bir kez daha güncellendi. Fiyatlardaki bu ani değişimler, sürücülerin bütçesini zorlayacak gibi görünüyor.

AKARYAKITTA GÜNCEL FİYAT DEĞİŞİMLERİ

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki hareketlilik, Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. 19 Ağustos 2024 itibarıyla İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları güncellendi.

İSTANBUL'DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul’da Avrupa yakasında benzin fiyatı 44.54 TL, motorin fiyatı ise 43.84 TL olarak belirlendi. Anadolu yakasında ise benzin 44.43 TL, motorin ise 43.77 TL’den satılıyor. Bu rakamlar, özellikle uzun yolculuk yapacak sürücüler için önemli bir maliyet oluşturuyor.

BAŞKENT ANKARA'DAKİ FİYAT FARKLARI

Başkent Ankara’da ise benzin litre fiyatı 44.95 TL, motorin litre fiyatı ise 44.30 TL. Başkentteki bu fiyatlar, diğer büyük şehirlerle karşılaştırıldığında daha yüksek bir seviyede yer alıyor.2022/03/04/benzin.jpg

İZMİR'DE BENZİN FİYATI ZİRVE YAPTI

İzmir’de ise benzin fiyatı 45.41 TL ile dikkat çekiyor. Motorin litre fiyatı ise 44.83 TL olarak kaydedildi. Bu şehirdeki fiyatlar, Türkiye genelindeki en yüksek oranlar arasında bulunuyor.

Kredi kartı harcamalarında patlama! Geçinemeyen vatandaşlar... Kredi kartı harcamalarında patlama! Geçinemeyen vatandaşlar...

DALGALANMALARIN ETKİSİ SÜRECEK Mİ?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmaların akaryakıt fiyatlarına olan etkisi sürüyor.