Gündem

AK Parti'de 'Erdoğan' tartışması! Mehmet Metiner'den çok sert sözler

AK Partili Mehmet Metiner, sosyal medya platformu X üzerinden Erdoğan sonrası plan yapanlara yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

AK Partili Mehmet Metiner, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatta olduğu sürece lider olduğunu vurguladı. Metiner, "Reis henüz hayatta iken ve varolduğu sürece de hareketimizin lideri olarak başımızda kalacak iken daha şimdiden Reis sonrası için hesap yapanlar bilsinler ki hesapları da hevesleri de kursaklarında kalır." dedi.

Metiner, AK Parti tabanının ve Erdoğan'a sadık olanların, kimin ne amaçla hareket ettiğini bildiğini ifade etti. AK Partili isim "AK Parti tabanı ve Reis için AK Parti diyenler kimin ne hevesle ve hesapla ne yapmaya çalıştığını bilebilecek ferasete sahiptirler." dedi.

"SADAKATLE DURMA GÜNÜDÜR"

Metiner, kişisel hesapların yapılmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Devekuşu sadece bilinmediğini görünmediğini sanır. Gün, kişisel hesap günü değil; Reis’in arkasında samimiyetle ve sadakatla durma günüdür." ifadelerini kullandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN DESTEKLEYİCİ CEVABI

Metiner, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik destekleyici cevabını örnek gösterdi. Metiner "Sn. Bahçeli’nin o söze anında verdiği cevap, bu bahisteki duyarlılık adına en güzel örnekti." şeklinde konuştu.

Bu açıklamalar Erdoğan sonrası için yapılan tartışmaların parti içinde ve dışında daha çok su kaldıracağı bir dönemi işaret ediyor.