Barcelona, La Liga'nın açılış haftasında deplasmanda Valencia'yı 2-1 yenerken, Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu söylenen İlkay Gündoğan'ın kadroda olmaması ayrılık söylentilerine yol açtı.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona nakit akışını artırmak amacıyla büyük bir futbolcu satışına hazırlanıyor ve bu isimlerden biri İlkay Gündoğan olabilir. Ancak, İlkay'ın kadroda yer almamasının nedeni, geçtiğimiz pazartesi günü Monaco ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık olarak açıklandı.

Mehmet Büyükekşi'nin skandalı patladı! TFF'yi büyük zarara uğratmış Mehmet Büyükekşi'nin skandalı patladı! TFF'yi büyük zarara uğratmış

Karşılaşmada kafasından darbe alan ve maça devam edemeyen İlkay Gündoğan'ın baş dönmesi yaşadığı ve bu sebeple Valencia deplasmanına katılamadığı belirtildi.

'BURADA KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Öte yandan, Barcelona Teknik Direktörü Hansi Flick, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında İlkay'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Flick, "Pazartesi günü bir sakatlık yaşadı. Nasıl hissettiğini konuştuk. Onun hem oyuncu olarak hem de insan olarak değerini takdir ediyorum. Aramızda yapılan görüşmeden sonra burada kalacağını düşünüyorum" dedi.