Süper Lig'de kümeye düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Atakaş Hatayspor'da, Volkan Demirel dönemi sona erdi. Öte yandan yönetim Demirel'in yerine gelecek yeni teknik direktörü de belirledi.

Trendyol Süper Lig'de, kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor'da, Volkan Demirel dönemi bitti. Bordo-beyazlıların teknik direktörü Volkan Demirel istifasını yönetime sundu.

TRT Spor'da yer alan habere göre, Atakaş Hatayspor yönetimi, 42 yaşındaki çalıştırıcının istifasını kabul etti.

34'üncü haftayı düşme hattında tamamlayan Güney ekibi, ligde 4 maçtır kaybediyor. Eylül 2022'de bordo-beyazlı ekibin başına geçen Volkan Demirel, tüm kulvarlarda 55 karşılaşmada kulübede yer aldı. Hatay ekibi, bu süreçte 16 galibiyet, 16 beraberlik ve 23 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ÖZHAN PULAT

Hatayspor yönetimi Demirel'in istifa kararının ardından yeni hocasını belirledi. Ajansspor'da yer alan habere göre, küme düşme hattında bulunan süper Lig ekibi, daha önce kulüpte yardımcı antrenörlük yapan 39 yaşındaki Özhan Pulat ile anlaştı.

Pulat'ın ekibinde Fatih Kavlak, Erman Kılıç, Barış Diken, Nuri İhsan Erdoğan ve Yakup Zühtü Birinci yer alacak.

Ozhan Pulat

Galatasaraylılara Wesley Sneijder müjdesi: Türkiye'ye geliyor Galatasaraylılara Wesley Sneijder müjdesi: Türkiye'ye geliyor

ÖZHAN PULAT'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

39 yaşındaki genç teknik direktör; Eskişehirspor, Bursaspor, Gaziantep FK, Hatayspor, Karagümrük ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Özhan Pulat, Kastamonu ve Adanaspor'da teknik direktör olarak çalıştı.