AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Çamlıdere Belediye Başkanlığı için 5. kez aday gösterilen Caner Can ile birlikte, Ankara'nın Avdan Köyü'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Ancak, yemeğin ardından Gökçek'in köylülerden oy istemesiyle başlayan bir tartışma sonucunda köylüler tarafından uzaklaştırıldı. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu.

"BU KÖYDE BİZE NE YAPTI?"

Gergin anların yaşandığı bu buluşma, yerel seçimlere az bir süre kala gerçekleşti. İftar yemeğinde mikrofon alan Gökçek, köylülerden oy talep ederken bir tartışma çıktı. Köylülerden biri, "Bu köyde bize ne yaptı?" diyerek tepki gösterdi ve diğer köylülerin müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

İftar yemeğinin ardından eline mikrofon alan Osman Gökçek, köylülerden oy istedi. O esnada bir tartışma çıktı ve Osman Gökçek eline mikrofon alarak “Bi herkesi bi sakin olmaya.. Rica ediyorum.. Sakin olalım.. Herkes sakin olsun.. Bu mübarek günde, başkanım, Caner başkanımızı da alalım,.. Nerede başkanım ?” gibi sözler ifade ederken gergin olan köylülerden birisi “Bu köyde bize ne yaptı?” şeklinde bağırdı, araya giren insanlar protesto eden köylüyü bulunduğu yerden uzaklaştırdı.

Osman Gokcek-1

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Osman Gökçek ve Belediye başkan adayının kovulma anları sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan'ın ABD ziyareti iptal oldu Erdoğan'ın ABD ziyareti iptal oldu

Olayın ardından Osman Gökçek, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak tartışmayı sonlandırdığını ve köylülerin kendisine teşekkür ettiğini belirtti. Ancak, yemek sonrası söz verdiği hatıra fotoğrafını henüz paylaşmadı.